Lienstreker (Org. nr. 982 327 318) er navnet på enkeltmannsforetaket mitt, og er også navnet jeg bruker som utgiver av egne tegneserier på norsk. Jeg heter Torbjørn Lien, og drifter både Lienstreker.no og Kollektivet.no.

Working Sloth Comics (WSC) er et imprint av Lienstreker, der jeg publiserer tegneseriene mine på engelsk. Disse tegneseriene kan kjøpes via WSCs egen nettbutikk. En litt mer strømlinjeformet nettbutikk for mine engelske serier finner du også på Gumroad. Ja, du kan også skaffe flere av disse heftene på papir via nettbutikkene på DriveThruComics og Amazon (sistnevnte har også Kindle-utgaver, om du foretrekker det).

Interitum er min første uavhengige tegneserieroman. Mitt neste hovedprosjekt heter Universum Timoris. Mer informasjon om den tegneserien vil komme på egne nettsider og i sosiale medier mot slutten av 2022.

Alle som betaler kun 20 kroner (eller $2) i måneden på Patreon får blant annet mer informasjon om framdriften, eksklusive innblikk i tegneprosessen, og så videre.

Jeg anbefaler deg forøvrig å abonnere på nyhetsbrevet mitt for ukentlige oppdateringer og de nyeste Kollektivet-stripene. Det er helt gratis.

Kontakt:

Vennligst bruk dette skjemaet.

Du kan også nå meg på telefon 905 974 30.