Kjøpsbetingelser

Selger er Torbjørn Lien, Postboks 75, 8827 Dønna. Du kan kontakte selger på epost ved hjelp av dette kontaktskjemaet.

Du som kjøper må være myndig. Avtalen er bindende for begge parter når bestillingen din er mottatt av selgeren. En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i nettbutikken eller i din bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Du mottar en ordrebekreftelse på e-post umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført. Det anbefales at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør du ta kontakt med selger så snart som mulig.

Betaling skjer ved hjelp av Vipps, PayPal eller gjennom direkte bankoverføring. Varen sendes ikke før betalingen er godkjent og gjennomført.

Varen sendes til deg normalt i løpet av 1 til 5 dager fra betalingen er godkjent og gjennomført. Blir det vesentlige forsinkelser skal du ha skriftlig beskjed.

Ved forhåndsbestillinger sendes varen på det tidspunktet som er oppgitt på salgssiden. Blir det vesentlige forsinkelser skal du ha skriftlig beskjed i dette tilfellet også.

Risikoen for varen går over på deg når varen er overtatt av deg i henhold til avtalen. Det betyr at dersom varen er kommet til din adresse og du nekter å ta imot den, har du selv risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv. For eksempel: Ligger en pakke med tegneserier eller originale tegninger i postkassen din og det blir vått og ødelagt fordi du ikke henter det, er det ditt eget ansvar.

ANGRERETT

Som privatkunde har du rett til å returnere bestilte feilfrie varer i henhold til loven om angrerett.

LAST NED ANGRERETTSKJEMA HER.

Melding om retur må du sende på epost til lien@lienstreker.no umiddelbart ved mottak av varen, og senest innen 14 dager etter levering. Kontakt selger først og avvent instruksjoner før du returnerer varen. Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.

Angrerett gjelder ikke e-hefter/digitale tegneserier.

Meldingen skal inneholde følgende informasjon; 
1) Ordrenummer (fra ordrebekreftelsen du fikk på e-post)
2) Tittel på produktene du ønsker å returnere. 

De returnerte varene skal være i ubrukt og uskadet tilstand i originalforpakningen. Returner varen sammen med angrerettskjema med informasjon om ordrenummer og kundenummer til selgers adresse. Du må selv bekoste returporto. Retur kan ikke skje som oppkrav eller etterkrav.

REKLAMASJON

Om det er feil på en vare, ta kontakt med lien@lienstreker.no innen rimelig tid, senest innen 2 måneder etter at du mottatt varen. Selger sender deg en ferdig adressert og frankert returlapp som du må feste på pakken. Send varen tilbake i den tilstand du mottok den, sammen med en skade- eller feilmelding, så får du en feilfri tilsvarende vare i retur dersom varen fortsatt finnes på lager. Om ikke, eller om det gjelder kjøp av originaltegninger som det kun finnes én av, får du pengene tilbake.

Om du ikke tar kontakt på forhånd, og sender varen uanmeldt, vil du ikke få reklamasjonen godkjent og returporto betalt!

Dersom en vare er feillevert skal den være i ubrukt og uskadet tilstand i originalforpakningen.

Returner varen sammen med angrerettsskjema. Skriv årsaken til returen på skjemaet.